Over Erika Koning

Mijn achtergrond
Na 19 jaar bij de Rabobankorganisatie te hebben gewerkt heb ik ervoor gekozen te starten als zelfstandig onafhankelijk financieel adviseur. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ik geniet ervan mensen te begeleiden en te ontzorgen op mijn eigen enthousiaste en mensgerichte manier. Graag ga ik mensen in hun eigen omgeving informeren en adviseren. Ik heb geen samenwerkingsverbanden met geldverstrekkers en verzekeraars waardoor ik een echt onafhankelijk advies kan bieden met de wensen en behoeften van de klant als uitgangspunt. Ik vind het belangrijk om open en oprecht met mensen in gesprek te gaan om de wensen, maar ook het verhaal achter de klant te ontdekken. Daar neem ik graag de tijd voor. Op die manier kan ik maatwerk leveren.

 

Mijn doel
Duidelijke communicatie in begrijpelijke taal is belangrijk zodat je niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je aan toe bent. Met mijn kennis- en ervaring in combinatie met mijn persoonlijke aanpak help ik je bij het regelen en afsluiten van een hypotheek en aanverwante producten. We gaan er samen voor zorgen dat je woonwens gerealiseerd gaat worden en je financiële rust ervaart. Als jij tevreden bent, dan ben ik dat ook. Daar zet ik graag een stapje extra voor!

Persoonlijk
Ik ben 44 jaar en woon inmiddels ruim 12 jaar in Roden. Ik ben opgegroeid in het groningse dorp Eenrum. Na vervolgens een paar jaar in Bedum te hebben gewoond ben ik tijdens mijn studie verhuisd naar Groningen en ook na mijn studie heb ik nog jaren met veel plezier in de stad gewoond. Samen met mijn dochter Ella (9) woon ik nu al geruime tijd in Roden. Ik ben regelmatig op het korfbalveld van K.V. Noordenveld te vinden waar Ella fanatiek traint en wedstrijden speelt. Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie. Daarnaast geniet ik van winkelen en het kijken naar humoristische actiefilms en series. Klussen in en om het huis vind ik leuk en lekker uitwaaien op het strand is heerlijk.