Onderhoud hypotheek

Altijd een passende hypotheek!

Je woont nog prettig in de woning en verhuizen is niet aan de orde. Ongemerkt vliegt de tijd voorbij. Door de jaren heen kunnen je omstandigheden wijzigen. Je hebt misschien een ander inkomen, een andere gezinssamenstelling, veranderde wensen en behoeften of kan er sprake zijn van veranderde regelgeving. Het kan er allemaal toe bijdragen dat je hypotheek niet meer optimaal aansluit bij je persoonlijke situatie. Om onverwachte en ongewenste verrassingen te voorkomen raad ik aan regelmatig te controleren of je bestaande hypotheek nog helemaal passend is. Is de hypotheek via mij geregeld dan neem ik ongeveer één keer in de drie jaar contact met je op voor een onderhoudsgesprek. Als er eerder sprake is van gewijzigde omstandigheden dan is het uiteraard mogelijk om zelf contact met mij op te nemen.

 

Onderhoudsgesprek
Tijdens een onderhoudsgesprek zal ik op basis van je persoonlijke situatie en gegevens nagaan of de bestaande hypotheek nog aansluit bij de eventuele gewijzigde omstandigheden en bij je huidige wensen en doelen.

Advies
Als blijkt dat je huidige hypotheek niet meer optimaal aansluit bij je persoonlijke situatie zal ik je adviseren over eventueel benodigde wijzigingen. In mijn advies hou ik rekening met je persoonlijke situatie, je wensen en je doelen als uitgangspunt zodat je nu een betaalbare maandlast hebt, maar ook in de toekomst. De lening en de samenstelling ervan is belangrijk, maar ook de gevolgen van (onverwachte) gebeurtenissen zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Een goed inzicht krijgen in de mogelijke financiële gevolgen, zodat je weloverwogen hier eventueel iets voor kunt regelen, geeft financiële rust en zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ik neem graag alles met je door. Als het nodig, gewenst en mogelijk is kan ik de aanpassingen voor je regelen. Het uitgangspunt is dat je een hypothecaire financiering hebt die bij je past, zodat je een goed gevoel hebt en financiële rust ervaart. Ik help je graag hierbij.

Verzekeringsadvies?

Ook met aanvullend verzekeringsadvies help ik je graag. Ik bekijk samen met jou welke mogelijkheden er zijn om een nieuwe verzekering af te sluiten of een bestaande verzekering aan te passen.

Meer informatie